Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih štiriindvajsetih urah intervenirali v 62 nujnih  primerih  in na številko 113 prejeli skupno 167 klicev. Obravnavali so 15 prometnih nesreč z materialno škodo, tri z lažjimi poškodbami in eno s hujšimi. S področja kriminalitete so obravnavali  vlom in dve tatvini ter rop, zaradi kršitev javnega reda je bilo osem intervencij.

Službeno vozilo policije (simbolna slika) | Foto: splet
Službeno vozilo policije (simbolna slika) – Foto: splet

Postojna: Ob  18.50  so  policisti  intervenirali  v postojnskem lokalu. 61-letnik je namreč  z  razbitim kozarcem poškodoval (porezal po prstu) zaposleno, ki mu ni želela postreči alkoholne pijače. Obravnava se  kaznivo dejanje nasilništva.

Ilirska Bistrica: Včeraj  ob 8.30 so policisti pri Ilirski Bistrici ustavili kombi R. Master, ljubljanske  registracije.  Vozil ga je 28-letni državljan Srbije, v vozilu pa je bilo še 13 tujcev, ki so prišli v Slovenijo nelegalno (štirje državljani Nepala, dva državljana Pakistana in sedem državljanov Afganistana). Postopki še potekajo. PU Koper/Uredništvo

V Notranjsko-primorskih novicah skrbno izbiramo vsebine, kolikor je le mogoče omejujemo stroške in si želimo, da bi bile vsebine še naprej prosto dostopne vsem bralcem.
Delovanje medija podprete z donacijo na TRR SI56 6100 0000 7796 237.